IT SECURITY

Beveiliging van uw gegevens wordt elke dag belangrijker. Sinds 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze verordening zorgt voor de juiste wetgeving rondom privacy. En dus de persoonsgegevens van u, en die van uw klanten.

 

Naast de beveiliging van uw persoonsgegevens, wordt ook de beveiliging van uw intellectueel eigendom van steeds groter belang. Heeft u iets origineels bedacht of gemaakt, bijvoorbeeld: een applicatie, systeem, uitvinding of databank? Dan wilt u voorkomen dat een ander (of nog erger een concurrent) straffeloos, of in ieder geval zonder ervoor te betalen, profiteert van uw vindingrijkheid. Beveiliging van uw intellectueel eigendom en dus van uw IT omgeving is hierin van groot belang.  

 

Hoe volwassener uw organisatie wordt, hoe meer er bij een beveiligde IT omgeving komt kijken. Vandaar dat wij producten en diensten hebben ontwikkeld voor elke ‘volwassenheidsfase’ die uw organisatie doormaakt.

in 

elke

fase

zeker

van 

uw 

zaak

 

In welke fase zit uw organisatie?

Ontdek samen met onze consultant in welke ‘volwassenheidsfase’ uw organisatie zich bevindt en bekijk welk product of dienst het beste bij u past.

IT Security_153

IT Security

 
5/14
Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...